MEER

OVER MIJ

JACK LUBBERMAN

Sinds 1981 werkzaam in onderwijs en jeugdzorg. 

Vanaf de start als leerkracht en later in verschillende functies op het gebied van management en organisatie. 
Veelzijdige en succesvolle ervaring werd opgedaan als leerkracht en vervolgens ook als teamleider en directeur op basisscholen en scholen voor speciaal onderwijs.

Vervolgens  als internaatsdirecteur en als directeur personeel & organisatie en als zelfstandig senior adviseur en  interimmanager binnen primair en voortgezet onderwijs en  in dienst van BMC en als zelfstandig interim-manager en adviseur via Bureau Meesterschap. In 2021 ben ik in loondienst getreden als directeur bij Scholengroep Perspectief.                                                                    

Deze ruime ervaring wordt ondersteund door HBO-opleidingen (pedagogische academie, HBO-pedagogiek, HBO Personeel & Arbeid) en cursussen.                 

Ik ben als gecertificeerd Register Directeur Onderwijs geregistreerd bij het Schoolleidersregister primair onderwijs.   

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit alles, in combinatie met een open, ambitieuze,  dynamische en betrokken houding naar het totale terrein van de publieke sector maken dat ik op veel terreinen en momenten van toegevoegde waarde ben voor scholen en andere organisaties.      

                                                           

In juni 2021 ben ik in dienst getreden van Scholengroep Perspectief en heb ik mijn interim- en advieswerkzaamheden beëindigd. 

 


 

.

MEER DAN 30 JAAR GECOMBINEERDE ERVARING EN EXPERTISE

  • Alinea's zijn de belangrijkste bouwstenen van webpagina's. Om deze te veranderen, dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken. U kunt hier ook de stijl wijzigen.


  • Alinea's zijn de belangrijkste bouwstenen van webpagina's. Om deze te veranderen, dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken. U kunt hier ook de stijl wijzigen.

LET'S CONNECT

Neem gerust contact met mij op via e-mail voor al uw vragen.

BOEK EEN AFSPRAAK